Derfor får pasientene dine brev fra deg i Digipost

Av Tine Okstad Vie 9. juli 2018

Flere av våre kunder har i den senere tid gitt tilbakemelding om at pasientene deres lurer på hvorfor de nå får brev og fakturaer til Digipost-kassen sin og ikke til den vanlige grønne. I denne artikkelen hjelper vi deg med å gi dem gode svar.

Les mer ›

Temaer: Automatisering og digitalisering, Effektiv drift

5 anbefalte artikler fra bloggåret 2017

Av Tine Okstad Vie 21. desember 2017

Vi avslutter 2017 med å se litt tilbake på hva året inneholdt på bloggen. Vi har gjort et lite utvalg av artikler fra 2017 som har slått godt an, og som vi mener du bør ta en titt på om du gikk glipp av dem da de ble postet.

Les mer ›

Temaer: Effektiv drift

Kan flere regler og forskrifter redusere ventetiden hos fastlegen?

Av CrediCare Helse 30. august 2017

Fastlegens tid er et tema som engasjerer mange, og temperaturen stiger gjerne noen hakk når det er snakk om ventetid og pasientenes rettigheter. I hvilken grad kan regler og forskrifter bidra til å korte ned tiden på venterommet?

Les mer ›

Temaer: Effektiv drift

Så mye koster det når pasientene dine må vente

Av CrediCare Helse 23. august 2017

Tid har en verdi for folk flest, og i mange tilfeller er tid som kjent penger. Det gjelder også for pasientene på venteværelset. Kø og ventetid hos legen har en kostnad, både for den enkelte pasient og for samfunnet som et hele.

Les mer ›

Temaer: Automatisering og digitalisering, Pasientopplevelse

Digital dialog med fastlegen - hva er nytt?

Av CrediCare Helse 16. august 2017

Siden senhøsten 2014 har Direktoratet for e-helse, i tett samarbeid med EPJ-leverandørene, testet ut digital dialog mellom fasteleger og pasienter. I 2016 ble utprøvingen utvidet til å omfatte flere legekontorer. Hva er status og hva er nytt sommeren 2017?

Les mer ›

Temaer: Automatisering og digitalisering

5 tips for et triveligere venterom

Av Tine Okstad Vie 26. juli 2017

Å gå til legen er kanskje ikke er det kjekkeste man gjør. Forsøk derfor å skape en god opplevelse for de som sitter på venterommet. Her er noen tips.

Les mer ›

Temaer: Pasientopplevelse

Verdien av Norsk Helsenett

Av Kristine Evebø 12. juli 2017

Noen helsevirksomheter har et noe anstrengt forhold til Norske Helsenett fordi de er pålagt å være medlemmer. Men medlemskap i Norsk Helsenett har også mange fordeler. Flere enn du muligens er klar over?

Les mer ›

Temaer: Automatisering og digitalisering

Hva og hvem møter pasienter som ikke betaler?

Av Anette Hugøy 5. juli 2017

Har du noen gang lurt på hva og hvem som møter pasientene dine når de blir overlatt til et inkassobyrå? Bli med inn på kontaktsenteret vårt i CrediCare!

Les mer ›

Temaer: Betaling, Pasientopplevelse

Flere har mulighet til å betale faktura fra legen og tannlegen i juni

Av CrediCare Helse 21. juni 2017

 

Juni er måneden for utbetaling av feriepenger og skattepenger, og mange nordmenn har mer penger på konto enn ellers. Hva skal til for at dine pasienter velger å bruke av de ekstra kronene til å gjøre opp ubetalte fakturaer hos deg?

Les mer ›

Temaer: Betaling

Kan flere leger anbefale trening fremfor medisiner?

Av Magnus Sellevold 14. juni 2017

Livsstil, kosthold og fysisk aktivitet er et viktig samtaletema mellom lege og pasient. Noen fastleger gjør mer enn å snakke om det, og bruker aktivitet som behandling og forebygging med overveldende positive resultater. Kan enda flere leger anbefale trening fremfor medisiner til pasientene?

Les mer ›

Temaer: Helse

Om DinePasienter.no

DinePasienter.no er en blogg av CrediCare. Her vil du finne artikler med tips og råd som er nyttig for deg som er involvert i drift av en helsevirksomhet. Blant temaene vi dekker er effektivitet, kundeservice, betaling, økonomi, pasienthåndtering og aktuelle systemer.

Besøk også credicare.no

  Følg oss på Facebook

Gratis e-bok: Selvbetjening og automatisering i helsevirksomheter

Siste innlegg

Søk i bloggen