Derfor får pasientene dine brev fra deg i Digipost

Av Tine Okstad Vie 9. juli 2018

Flere av våre kunder har i den senere tid gitt tilbakemelding om at pasientene deres lurer på hvorfor de nå får brev og fakturaer til Digipost-kassen sin og ikke til den vanlige grønne. I denne artikkelen hjelper vi deg med å gi dem gode svar.

Les mer ›

Temaer: Automatisering og digitalisering, Effektiv drift

5 anbefalte artikler fra bloggåret 2017

Av Tine Okstad Vie 21. desember 2017

Vi avslutter 2017 med å se litt tilbake på hva året inneholdt på bloggen. Vi har gjort et lite utvalg av artikler fra 2017 som har slått godt an, og som vi mener du bør ta en titt på om du gikk glipp av dem da de ble postet.

Les mer ›

Temaer: Effektiv drift

Kan flere regler og forskrifter redusere ventetiden hos fastlegen?

Av CrediCare Helse 30. august 2017

Fastlegens tid er et tema som engasjerer mange, og temperaturen stiger gjerne noen hakk når det er snakk om ventetid og pasientenes rettigheter. I hvilken grad kan regler og forskrifter bidra til å korte ned tiden på venterommet?

Les mer ›

Temaer: Effektiv drift

3 tidstyver dere enkelt kan eliminere på legekontoret

Av Tine Okstad Vie 31. mai 2017

Du kjenner deg sikkert igjen: Timene før lunsj bare «forsvinner», og alt det du hadde planlagt å få unna, har du ikke engang begynt på? Arbeidsdagen til helse- og legesekretærer er travel og krevende med mange uforutsette ting som plutselig dukker opp. Kanskje kan du kvitte deg med noen av tidstyvene?

Les mer ›

Temaer: Effektiv drift, Pasientopplevelse

En god innsjekk er starten på en god pasientreise

Av CrediCare Helse 5. april 2017

Helsevirksomheter har noe å lære av flyplassene når det gjelder å legge til rette for enkel innsjekk og videre reise for pasientene.

Les mer ›

Temaer: Automatisering og digitalisering, Effektiv drift

Slik kan legesekretæren få frigjort tid

Av CrediCare Helse 22. februar 2017

Høyt arbeidspress, trykk på skranken og administrative oppgaver som skal gjøres løpende (bokstavelig talt)! Arbeidsdagen til helse- og legesekretærer er travel og krevende. Når alle oppgaver er viktige, hvordan kan dere da frigjøre tid til det aller viktigste - nemlig pasientene?

Les mer ›

Temaer: Automatisering og digitalisering, Outsourcing, Effektiv drift

Om DinePasienter.no

DinePasienter.no er en blogg av CrediCare. Her vil du finne artikler med tips og råd som er nyttig for deg som er involvert i drift av en helsevirksomhet. Blant temaene vi dekker er effektivitet, kundeservice, betaling, økonomi, pasienthåndtering og aktuelle systemer.

Besøk også credicare.no

  Følg oss på Facebook

Gratis e-bok: Selvbetjening og automatisering i helsevirksomheter

Siste innlegg

Søk i bloggen