Er det trygt å overlate oppfølging av pasienter til et inkassobyrå?

Av CrediCare Helse 19. april 2017

Dessverre er det fortsatt noen som lurer på om det er "trygt" å overlate betalingsoppfølging av pasienter til et inkassobyrå. Årsaken til spørsmålet har rot i gamle myter og misoppfatninger om hvordan inkassobyråer jobber. Her tar jeg et lite oppgjør med utdaterte holdninger til inkassobransjen.

Les mer ›

Temaer: Betaling, Outsourcing

Slik kan legesekretæren få frigjort tid

Av CrediCare Helse 22. februar 2017

Høyt arbeidspress, trykk på skranken og administrative oppgaver som skal gjøres løpende (bokstavelig talt)! Arbeidsdagen til helse- og legesekretærer er travel og krevende. Når alle oppgaver er viktige, hvordan kan dere da frigjøre tid til det aller viktigste - nemlig pasientene?

Les mer ›

Temaer: Automatisering og digitalisering, Outsourcing, Effektiv drift

Pasientsikkerhet ved outsourcing av betaling - dette bør du vite

Av CrediCare Helse 18. januar 2017

Pasientsikkerhet har høyeste prioritet i det norske helsevesenet. Når du velger å sette ut betaling og fakturering bør du forsikre deg om at leverandøren er godkjent og følger reglene som gjelder for levering av systemer og tjenester til helse-Norge.

Les mer ›

Temaer: Betaling, Outsourcing

Om DinePasienter.no

DinePasienter.no er en blogg av CrediCare. Her vil du finne artikler med tips og råd som er nyttig for deg som er involvert i drift av en helsevirksomhet. Blant temaene vi dekker er effektivitet, kundeservice, betaling, økonomi, pasienthåndtering og aktuelle systemer.

Besøk også credicare.no

  Følg oss på Facebook

Gratis e-bok: Selvbetjening og automatisering i helsevirksomheter

Siste innlegg

Søk i bloggen