Så mye koster det når pasientene dine må vente

Av CrediCare Helse 23. august 2017

Tid har en verdi for folk flest, og i mange tilfeller er tid som kjent penger. Det gjelder også for pasientene på venteværelset. Kø og ventetid hos legen har en kostnad, både for den enkelte pasient og for samfunnet som et hele.

Les mer ›

Temaer: Automatisering og digitalisering, Pasientopplevelse

5 tips for et triveligere venterom

Av Tine Okstad Vie 26. juli 2017

Å gå til legen det kanskje ikke er det kjekkeste man gjør. Forsøk derfor å skape en god opplevelse for de som sitter på venterommet. Her er noen tips.

Les mer ›

Temaer: Pasientopplevelse

Hva og hvem møter pasienter som ikke betaler?

Av Anette Hugøy 5. juli 2017

Har du noen gang lurt på hva og hvem som møter pasientene dine når de blir overlatt til et inkassobyrå? Bli med inn på kontaktsenteret vårt i CrediCare!

Les mer ›

Temaer: Betaling, Pasientopplevelse

3 tidstyver dere enkelt kan eliminere på legekontoret

Av Tine Okstad Vie 31. mai 2017

Du kjenner deg sikkert igjen: Timene før lunsj bare «forsvinner», og alt det du hadde planlagt å få unna, har du ikke engang begynt på? Arbeidsdagen til helse- og legesekretærer er travel og krevende med mange uforutsette ting som plutselig dukker opp. Kanskje kan du kvitte deg med noen av tidstyvene?

Les mer ›

Temaer: Effektiv drift, Pasientopplevelse

Når pasienten kommer til betalingsautomaten før regningskortet er klart

Av CrediCare Helse 26. april 2017

Det er ikke uvanlig at pasienten er klar til å betale for konsultasjon hos lege eller på sykehus før alle opplysninger og takster har kommet med på regningskortet. Dette høres kanskje ikke ut som en stor sak, men uferdige regningskort kan faktisk føre til både kundestøy og inntektstap. 

Les mer ›

Temaer: Automatisering og digitalisering, Betaling, Pasientopplevelse

Hvordan gjøre besøket på venteværelset til en bedre opplevelse?

Av CrediCare Helse 25. januar 2017

Mange forbinder legesenter, legevakt og sykehus med kø og mye venting. Dårlig organisering får skylden for lange opphold, og utrivelige venterom bidrar til misfornøyde brukere. Hva kan gjøres for å bedre opplevelsen på venterommet? Her ser vi på noen ulike tiltak.

Les mer ›

Temaer: Pasientopplevelse

Om DinePasienter.no

DinePasienter.no er en blogg av CrediCare. Her vil du finne artikler med tips og råd som er nyttig for deg som er involvert i drift av en helsevirksomhet. Blant temaene vi dekker er effektivitet, kundeservice, betaling, økonomi, pasienthåndtering og aktuelle systemer.

Besøk også credicare.no

  Følg oss på Facebook

Gratis e-bok: Selvbetjening og automatisering i helsevirksomheter

Siste innlegg

Søk i bloggen