9 tips til årsoppgjøret for treningssenteret

Av Liv-Reidun Bergseth 14. desember 2018

Året nærmer seg slutten, og vi vet alle hva som venter ved starten av et nytt år: Årsoppgjøret. Gjennom årets to siste måneder får kundesenteret vårt mange henvendelser om nettopp dette. Tidvis fortvilte senterledere synes årsoppgjøret er både omfattende og tidkrevende. Er du smart, kan du allerede nå i desember skaffe deg en god oversikt over hva som er viktig å dokumentere i balansen, slik at du i januar kan fokusere mest på å skaffe nye medlemmer til treningssenteret ditt.

Les mer ›

Temaer: Drift og lønnsomhet

Slik går du frem når medlemmet ikke har betalt

Av Lisa Mausethagen 5. desember 2018

Et medlem er på vei inn gjennom resepsjonen, og du vet at vedkommende ikke har betalt den siste treningsavgiften. Kanskje han eller hun har flere ubetalte fakturaer hos deg. Hva gjør du?

Les mer ›

Temaer: Betaling, Drift og lønnsomhet, Outsourcing

Månedens KPI -  Kundefrafall (Churn)

Av Hugo Mølmesdal 28. november 2018

For alle som er opptatt av trening og gode resultater, er det viktig med tydelige mål og en klar strategi for å nå disse målene. Det samme gjelder for den daglige driften av treningssenteret. 

Les mer ›

Temaer: Månedens KPI, Drift og lønnsomhet

Slik treffer du nye målgrupper for treningssenteret ditt

Av Lisa Mausethagen 23. november 2018

For de fleste medlemmene på treningssenteret ditt er ikke spørsmålet om de skal trene, men hvor de skal trene. Satt på spissen foregår det en kontinuerlig dragkamp mellom treningssentrene i et område om de samme medlemmene. Har du vurdert muligheten for å utvide markedet ditt med nye målgrupper?

Les mer ›

Temaer: Drift og lønnsomhet

Slik lager du gode avtaler med arbeidsgivere som betaler for treningen

Av Lisa Mausethagen 19. november 2018

Betalt trening er et populært ansattgode, og stadig flere arbeidsgivere ser verdi av å betale for at arbeidstakerne holder seg i form. Her er det du trenger å vite for å inngå avtaler med arbeidsgivere som betaler for at ansatte kan trene på senteret ditt.

Les mer ›

Temaer: Betaling

Løsningsgrad for betalingstjenester: Vet du hva tallet betyr?

Av Eirik Søreide Klepaker 1. november 2018

Det er ikke nødvendigvis slik at begrepet løsningsgrad er egnet til å vurdere hvor gode resultater du kan forvente fra en betalingspartner. Her får du forklaring på hva løsningsgrad er, og hvordan du skal vurdere denne parameteren når du sammenligner betalingsleverandører.

Les mer ›

Temaer: Drift og lønnsomhet, Outsourcing, Betaling

Månedens KPI - Antall medlemmer på senteret

Av Hugo Mølmesdal 26. oktober 2018

For alle som er opptatt av trening og gode resultater, er det viktig med tydelige mål og en klar strategi for å nå disse målene. Det samme gjelder for den daglige driften av treningssenteret. 

Les mer ›

Temaer: Månedens KPI, Drift og lønnsomhet

Når utseendet blir motivasjonen for å trene

Av Fredrik Lauritzen I Gjesteblogger 14. september 2018

Det sterke fokuset på kropp og presentasjon er et symptom på en treningskultur som har sporet av og tatt en usunn retning.

Les mer ›

Temaer: Helse, Omdømme

Business-uttrykk du bør kjenne om du driver treningssenter

Av Tine Okstad Vie 23. juli 2018

Hvis du driver et treningssenter og er glødende opptatt av trening og helse, er du godt kjent med uttrykk som anaerob og aerob trening, cardio og core, intervall, vektbalanse og styrketrening. Men hvor mye kan du egentlig om kredit og debet, KPI, ROI, likviditetsbudsjett og markedsstrategi? Og er BMI egentlig like viktig som CRM for å oppnå fornøyde medlemmer?

Les mer ›

Temaer: Outsourcing, Trening, Effektiv drift, Betaling, Automatisering og digitalisering

Derfor får medlemmene dine brev fra deg i Digipost

Av Tine Okstad Vie 9. juli 2018

Flere av våre kunder har i den senere tid gitt tilbakemelding om at medlemmene deres lurer på hvorfor de nå får brev og fakturaer til Digipost-kassen sin og ikke til den vanlige grønne. I denne artikkelen hjelper vi deg med å gi dem gode svar.

Les mer ›

Temaer: Effektiv drift, Automatisering og digitalisering

Om Senterdrift.no

Senterdrift.no er CrediCare sin blogg for treningsbransjen. Her finner du tips og råd for deg som er involvert i drift av et treningssenter. Blant temaene vi dekker er betaling, kundetilfredshet og effektiv drift av senter.

Besøk også credicare.no

  Følg oss på Facebook

Gratis e-bok: Slik får du et mer lønnsomt treningssenter

Siste innlegg

Søk i bloggen