201712_Credicare-271051-edited.jpg

Vi avslutter 2018 med å se tilbake på de fem mest leste artiklene i året som gikk.

1. Slik lager du gode avtaler med arbeidsgivere som betaler for treningen

Mange arbeidsgivere ser verdien av fysisk aktive medarbeidere ved å betale hele eller deler av treningsavgiften for dem. I denne mest leste artikkelen fra 2018 får du tips til hvordan du skal sette opp slike avtaler med bedriftene.

Les artikkelen her

2. Fem grunnleggende tips til deg som vil starte treningssenter

Denne eviggrønne artikkelen er årets nest mest leste, og det tar vi som et tegn på at det er mange der ute med en gründer i magen. Her får du gode råd før du går i gang med å etablere din egen treningsvirksomhet.

Les artikkelen her

3. Kjøpe, leie eller lease treningsutstyr?

Hvilken finansieringsform bør du velge når du trenger utstyr og apparater til treningssenteret? Mange nok lesere lurte på dette til at artikkelen ble årets tredje mest leste. Det er flere aspekter å ta hensyn til, og gjesteblogger Christoffer Liven  drøfter her fordeler og ulemper ved de ulike finansieringsmetodene.

Les artikkelen her

4. Starte treningssenter eller la det være? En markedsanalyse gir deg svaret.

Nok en artikkel som treffer hjerter og hoder hos gründerne der ute. For å få maks utbytte av en markedsundersøkelse må du være bevisst på hva du trenger å vite om markedet ditt. Her viser vi deg spørsmålene du bør stille.

Les artikkelen her

5. De forunderlige reglene for skatt på trening

Hvorfor er det slik at det ikke er noen skattemessige konsekvenser av å spandere juleribbe, øl og dram på sine ansatte, mens man må skatte av det som arbeidsgiver betaler av treningsavgift? Dette spørsmålet forundrer flere enn Credicare sine fagfolk og brakte denne artikkelen inn på topp fem-lista for 2018.

Les artikkelen her 

 

Gratis guide: Sjekk dette for du velger betalingspartner for treningssenteret