53

Hvilke trening- og fitnesskonferanser bør du delta på i 2019 for å holde deg oppdatert på trender og kompetanse?  Vi har laget en oversikt med de viktigste arrangementene i inn- og utland.   

TREN19

Eier eller drifter du et treningssenter? Da bør du delta på TREN19. Dette er Norges største møteplass for treningssenterbransjen og arrangeres årlig av oss i CrediCare. I år står fremtidens treningssenter  på agendaen og foredragsholdere som Ole Petter Hjelle, Arron Williams, Kjersti Oppen og Lise Tangen Hansen kommer for å gi deg et innblikk i blant annet hvordan treningssentrene vil se ut og drives i fremtiden, og hvordan man blir påvirket av fremtidens forbrukere og ny teknologi. Vi lover en god kombinasjon av faglig innhold, inspirasjon, bransjenytt og nettverksbygging.

Hvor: The Qube - Clarion Hotel & Congress Oslo Airport
Tid: 7. - 8. mars 2019
Sjekk programmet og meld deg på her: credicare.no/tren19   

Just M.O.V.E 

Er du instruktør er dette arrangementet for deg. På Just M.O.V.E får du en helg fullspekket med inspirasjon, trening og debatt. I år er det bevegelse for alle som står i fokus og instruktører som Lasse Tufte og Lene Puntervold vil inspirere deltakerne til å tenke nytt rundt bevegelse og trening.  

Hvor: Domus Athletica, Oslo  
Når: 22.-24 mars 2019 
Sjekk programmet her: justmove.no/   

Virke Trening: Treningskonferansen  

Virke Trening jobber aktivt for å samle bransjen for å bidra til økt profesjonalisering. Hver høst inviterer Virke Trening til en bransjekonferanse som samler medlemsbedrifter og samarbeidspartnere. Her blir flere aktuelle temaer diskutert og  målet er å gjøre treningssentrene i bedre stand til å ta de viktige og riktige beslutningene. 

Hvor: Oslo
Når: Høsten 2019
Mer om Virke Trening her: virke.no/bransjer/bransjer/bransjesider/trening/   

NIH Aktiv Convention  

NIH AKTIV Convention er Norges største helse- og treningskonferanse. Hit kommer erfarne bransjenavn, dyktige nykommere, spennende treningskonsepter, ledende leverandører og engasjerte forskere på fagfeltet. Konferansen strekker seg over to dager og passer for deg som er PT, instruktør, fysioterapeut, eller som bare er opptatt av fysisk aktivitet og helse. 

Hvor: Norges idrettshøyskole, Oslo
Når:
November 2019
Sjekk fjorårets program her: nihaktiv.no/   

IHRSA San Diego og IHRSA Europa

IHRSA er en global bransjeorganisasjon for treningssenterbransjen som årlig arrangerer bransjens største messer i USA og Europa. 

På IHRSA sine messer kan du oppleve dyktige foredragsholdere fra hele verden, nettverksbygging på tvers av landegrenser, samt oppleve et gigantisk messeområde med over 400 utstillere. Dato og sted for IHRSA Europa er ennå ikke satt, men den bruker å finne sted i oktober. Mer informasjon om IHRSA Europa finner du her

Hvor: San Diego, California 
Når: 13.-16. mars 2019
Sjekk ut program her:  IHRSA San Diego

Oslofjord Fitness Convention 

Årets Oslofjord Fitness Convention er utsatt til mai 2020. Dette er messen for deg som er instruktør og som ønsker å bli inspirert og heve kompetansen for å gjøre en enda bedre jobb med å veilede og motivere medlemmer.

Gratis foredrag fra TREN18: Se foredragene til Nils Apeland og Ida Alen fra TREN18 Få tilgang her!