20160913_Credicare_0244

Vi oppsummerer Senterdrifts mest leste blogginnlegg i 2020.

Vi starter 2021 med å se litt tilbake på hva som rørte seg på bloggen i 2020. Vi har gjort et lite utvalg av artikler som har slått godt an, og som vi mener du bør ta en titt på om du gikk glipp av dem da de ble publisert.

Her er de fem mest leste blogginnleggene på Senterdrift i 2020:

Fellesnevnerne for de mest leste innleggene er at de beskriver en form for satsing. Du som har treningssenter, er kanskje ute etter å finne måter å utvikle treningssenteret ditt på. Og du som ikke har treningssenter, er kanskje i gang med å sette opp en plan for å gjøre nettopp det.

Vårt mål er å gi av vår kompetanse for å hjelpe deg å finne svar på det du trenger. Enten det gjelder drift av treningssenter, betalingsløsninger, eller betalingsoppfølging.

Om du ikke allerede har vært innom de mest leste innleggene, anbefales det på det sterkeste å sette av tid til å lese disse også.

Mer personlig

Vi oppsummerer også de mest leste av 2020s publiserte innlegg. Det mest leste innlegget fra 2020 handler om Frode Fyllingsnes som mot alle odds er personlig trener – «-Bruk de kortene du har fått utdelt». Se resten av listen nedenfor.

Her er et utvalg av fjorårets publiserte innlegg, som er mest lest på bloggen:

Temaene på bloggen er ulike i 2020, alt fra medlemsservice til statlige hjelpemidler. For eksempel har Sigvar Garfors skrevet om hvordan han jobber som personlig trener, og hvorfor han aldri blir utlært i sitt yrke. I tillegg finner du gode tips til hvordan du bør kommunisere med dine medlemmer – både til vanlig og i krisetid.

Mer fokus på utvikling i 2021

I år skal vi fortsette å produsere innhold av praktisk nytteverdi for deg. Våre mest leste innlegg viser at dere er ambisiøse og ønsker å utvikle sentrene deres. Derfor er det naturlig å gi dere gode ideer, tips og råd om slike muligheter. Dette med mer, skal vi skrive om i løpet av 2021.

Gratis e-bok: Starte treningssenter