BlogTeam-nyttoktober21

Senterdrift-bloggen skrives av kompetente og erfarne fagfolk som kan treningssenterbransjen.

Siden 2017 har Senterdrift-bloggen inspirert, lært bort og hatt som mål å være en støtte for deg som driver eller jobber på et treningssenter. Bak bloggen står våre dyktige ansatte i CrediCare som ønsker å dele erfaringer og kunnskap med treningssenterbransjen. Målet med bloggen er å hjelpe deg med kjapp, enkel og nyttig lesing i en hektisk hverdag, slik at du kan lykkes enda bedre med driften av ditt treningssenter.

Hvem møter du?

Ved å sette treningssenterbransjen på dagsorden i flerfoldige år, har vi CrediCare bygget opp en solid og trygg kompetanse blant våre ansatte. På denne måten vet vi hvor skoen til treningssentrene trykker til enhver tid. Sentrale personer som vil dele av sin kunnskap og erfaringer innen temaer som betaling, inkasso, juss, medlemsservice, ledelse og effektiv drift er: Runhild, Eirik, Mats, Britt Jeanett, David og Terje. Dette er bare noen få av våre engasjerte lagspillere som brenner for å levere de beste betalingsløsningene for treningssenterbransjen i Norge.

Det finnes ingen enkle eller raske veier til suksess innen trening. Ei heller i vår bransje innen betaling. Det krever gjentakende hardt arbeid for å lykkes. Vi har erfaringen som sikrer langvarige og lønnsomme kundeforhold mellom treningssenter og medlemmer. Hos oss skal det være enkelt å være kunde, samtidig som du får betalt for medlemsavgiften. Om du er kunde eller medlem skal du få det beste svaret når du kontakter oss, enten det er rådgivning eller veiledning i bruken av våre produkter og tjenester.

Hvem er CrediCare?

Vi er et selskap som siden 1987 har levert solide betalings- og administrasjonsløsninger til treningssenterbransjen, helsesektoren og bedriftsmarkedet. CrediCare er en partnernøytral leverandør med åpne API-er, som gjør at vi enkelt kan integreres og benyttes av alle medlemssystemer, journalsystemer og andre fagsystemer. Sammen med vårt morselskap Convene, utvikler og tilpasser vi hele tiden vår teknologi innen betaling og administrasjon slik at våre tjenester er effektive, sømløse og enkle i bruk. Vi representerer fremtidens betalingsløsninger.

Kan vi hjelpe deg?

  • Vil du at medlemmene enkelt kan betale for seg med eFaktura direkte i Vipps eller nettbank, AvtaleGiro, Digipost eller mobilbetaling for forfalte fakturaer?
  • Vil du ha en partner som ivaretar medlemmene dine gjennom personlig service, og som møter de på en profesjonell og trygg måte?
  • Vil du ha en enkel og intuitiv portal der du får presentert senterets nøkkeltall og kan sammenligne deg mot resten av bransjen?
  • Vil du ha en medlemsportal hvor medlemmene selv kan ha full oversikt over utestående fakturaer, søke om nedbetalingsplaner eller betale direkte fra medlemsportalen?

Om du ønsker å bruke tiden din på å utvikle det beste treningstilbudet ved å ha en betalingspartner som sørger for at du får innbetalt medlemsavgiftene mens den gode relasjonen til medlemmene ivaretas, håper vi at du tar kontakt med oss. Vil du ha mer informasjon om hva vi gjør for treningssenterbransjen, kan du lese mer her.

Visste du forresten at vi hvert år siden 2008 har arrangert Norges største bransjetreff for treningssenterbransjen? TREN-seminaret gir eiere, ledere, ansatte og leverandører i bransjen faglig innhold, inspirasjon, bransjenytt og nettverksbygging.

Har du noe på hjertet eller noe du ønsker å lese mer om?

I tillegg til våre faste forfattere har vi ved flere anledninger invitert inn gjesteskribenter som har løftet frem problemstillinger fra deres arbeidshverdag. Har du en liten skribent i magen, eller har innspill til temaer våre fageksperter bør skrive mer om, så må du gjerne kontakte oss på e-post support@credicare.no.

Ønsker du oppdateringer fra Senterdrift-bloggen rett inn i innboksen din? Meld deg på her.

Guide CTA bunn av blogginnlegg valg av betalingspartner