20190619-4F0A2796-Edit

Vi avslutter 2021 med å se tilbake på de mest leste blogginnleggene på Senterdrift.no. Vi har trukket frem et utvalg av artikler som har slått ekstra godt an i år, og som vi mener du bør ta en titt på om du ikke har lest de allerede.

1. Kjøpe, leie eller lease tre

ningsutstyr?

Kjøpe, leie eller lease treningsutstyr - de

t er flere ting som er med på å avgjøre hva som er best "butikk" for deg. I april måned oppdaterte vi et tidligere innlegg skrevet av Helge Liven, plassjef i Casall Pro Norge og drøftet de ulike finansieringsformene kjøpe, leie og lease når det kommer til treningsutstyr. Innlegget er kåret til et av årets mest leste blogginnlegg og anbefales sterkt til de som er på utkikk etter utstyr og apparater til treningssenteret sitt. Ulike finansieringsformer har sine fordeler og ulemper, og i dette innlegget forklarer gjesteforfatteren hva som er forskjellene på å kjøpe nytt utstyr (med egenkapital eller ved lån), kjøpe brukt utstyr, leie eller lease.

Les blogginnlegget her.

2. Tre tall treningssenteret ditt bør ha kontroll på

Ønsker du å øke betalingsgraden, likviditeten og lønnsomheten til treningssenteret ditt? Da er det tre måltall som peker seg ut - AvtaleGiro, purreprosent og andel medlemmer fordelt på aldersgruppe. I denne artikkelen deler David Thams Breien, salgssjef i CrediCare og Convene, mer om disse tallene, samtidig som han gir konkrete tips og KPI-er du og ditt treningssenter kan iverksette allerede i dag.

Les blogginnlegget her.

3. Dette gjorde Spenst Førde da de fikk vite at smittede trente på senteret

Spenst Førde fikk beskjeden alle treningssenter frykter – påvist smitte hos et medlem som nylig hadde trent hos dem. I dette innlegget dele

r daglig leder, Kent Roger Engdal fra Spenst Førde sine erfaringer og rutiner med vår kollega og Customer Success Manager Runhild Fedøy. Innlegget legger vekt på hvordan Spenst Førde håndterte smitteutbruddet høsten 2020 og i januar 2021.

Les blogginnlegget her.

4. Hva skjer når den 30 år gamle inkassoloven blir fornyet?

Dagens inkassolov fra 1988 har lenge vært moden for utskiftning. Tidligere i år ble det lagt frem et nytt forslag til behandling hos justis- og beredskapsdepartementet. I dette innlegget gir Terje Fløtre, faglig leder for innfordring hos CrediCare, de viktigste endringene som foreslås, og hva de vil bety for deg og ditt treningssenter.

Les blogginnlegget her.

5. Ekspertene som gir deg tips til å lykkes bedre med driften

Siden 2017 har Senterdrift-bloggen inspirert, lært bort og hatt som mål å være en støtte for deg som driver eller jobber på et treningssenter. I dette innlegget får du innblikk bak bloggen, og møter våre dyktige ansatte i CrediCare som sammen deler sine erfaringer og kunnskap med treningssenterbransjen. Her deles det også nyttig informasjon om CrediCare som partnernøytral betalingsleverandør, og hvordan vi kan hjelpe deg og ditt treningssenter med å sikre bedre likviditet.

Les blogginnlegget her.

I tillegg til årets fem mest leste blogginnlegg anbefaler vi deg å sjekke ut Senterdrift.no sine tre mest leste saker uavhengig av når de ble publisert.

Senterdrift-bloggen har som mål å gi deg som jobber eller drifter et treningssenter inspirasjon og nyttig informasjon i en travel hverdag. Vi går snart i gang med et nytt år, og vi vil gjerne høre din mening til hva vi kan skrive om i løpet av det neste året. Send oss gjerne et forslag på epost post@credicare.no .

Ønsker du å holde deg oppdatert på blogginnleggene som blir publisert? Da bør du melde deg på nyhetsvarsel her.

New call-to-action