Studio 1 (1 of 1)

Treningssesongen er i gang og nye og gamle medlemmer strømmer til treningssentrene. Hva gjør du for å skape god trivsel og øke ditt omdømme? Vi har samlet et knippe tips fra Level treningssenter i Tønsberg.
 
Årets omdømmeundersøkelse viser at selve omdømmet til treningssenterbransjen går i en mer positiv retning enn før. En av hovedfaktorene til et godt omdømme er den menneskelige tilnærmingen og involveringen fra sentrene.

Føler medlemmene dine at de hører til og har en god relasjon til treningssenteret ditt? Resultatene fra undersøkelsen viser at det er flere og flere medlemmer som kjenner det slik. Hva er det som gjør at Level treningssenter sine 3.000 medlemmer velger å trene hos dem?

Trener man aktivt, vet man at prosessen er like viktig som høydepunktene. Hverdagen er viktig å fylle med glede og inspirasjon. Level treningssenter forteller deg hvordan de krydrer hverdagen – både for medlemmer og ansatte.

Le og lytt på arbeidsplassen

Hele tiden fokuserer treningssenteret Level på å utvikle driften på alle områder. Det ambisiøse senteret gir de kreative hodene deres spillerom og tillit. Det forteller daglig leder Irene Aarø.

- Ledergruppen vår har en herlig blanding av erfaring og kreativitet. Ideer får utvikle seg, og man tørr å være litt på utsiden av boksen. Rent driftsmessig er tanken vår at vi alltid kan bli bedre. Vi har tydelige fokusområder, og gir oppgaver som passer hver enkelt sine sterke sider. Vi prøver å optimalisere ressursene, bruke tiden til å være kreativ og samtidig tillate oss å lade batteriene, sier Irene.

Level er mest kjent som gruppetrenings- og opplevelsessenter, og målet er å få hele familien i form- både atletene og mosjonistene. Senteret er ikke bare et treningssenter, de drifter også et badeland, spa, lekeland, arrangerer treningsreiser og har spesialisert seg på PRAMA-teknologi.

20160618052919_IMG_7829

De 3.000 medlemmene kan blant annet velge mellom 115 gruppetimer i løpet av en ordinær uke. Senterlederen trekker frem variasjon, kvalitet og mengde for å beskrive treningssenteret.

Hvordan holder de koken i hverdagen?

- Jeg mener latter og humør hver eneste dag er en av nøklene til å ha det bra på jobb. Jeg ønsker å være tilstede for mine ansatte, og tar meg tid til å prate og lytte til hva de har å si, forteller Irene og legger til at hun mener det er viktig å se hver enkelt, gi positive tilbakemeldinger der det trengs, og krydre hverdagen med små utfordringer for de som liker det.

Hun legger til at hverdagen året rundt fort kan bli rutinepreget. Uansett fokuserer de på å levere god service, humør og herlige treningsopplevelser.

- Vi ønsker at absolutt alle som jobber på Level skal yte og ha det bra på jobb. Man er ikke sterkere enn det svakeste leddet, og denne kulturen skal gjenspeiles i alt vi gjør, forteller Irene.

Slik kan du krydre hverdagen;

  • Vær oppmerksom og hyggelig med medlemmer og ansatte rundt deg.
  • Lag rutiner og følg dem opp jevnlig.
  • Arrangere konkurranser og samlinger for medlemmer og ansatte jevnlig i løpet av hele året.
  • Gi ansatte og medlemmer små artige utfordringer i hverdagen.
  • Gi rom for sprø og gøyale ideer, og test dem ut over lengre tid.

LES OGSÅ: Små grep som kan hindre at medlemmene forsvinner fra treningssenteret

Engasjerende hverdag

Uansett målsetting og treningsform ønsker de å være et positivt bidrag for sine medlemmer i hverdagen. Utenom det faglige, profesjonelle og ryddige miljøet, tror hun medlemmene deres setter pris på stemningen, atmosfæren og den gode energien hos dem.

Trivsel skaper utvikling, og Level inspirerer sine ansatte og medlemmer med små og store aktiviteter utenom det ordinære programmet.

Blant annet kjører de i gang arrangementet «Level up» der målet er å være den beste utgaven av seg selv. I en uke forplikter medlemmene seg til å bli med i en gruppe som utenom å trene på senteret, må legge seg tidlig, stå opp tidlig, unngå sosiale medier og spise sunt.

- Vi har noen herlige og gale medlemmer som gleder seg til trening klokken 05:00 i en uke, forteller Irene om Level up-programmet.

rygg 2016Daglig leder Irene Aarø her sammen med mellomleder Roy Larsen. De trives godt med arbeidet på Level treningssenter. 

Hun legger til at de ønsker å ta vare på lojale kunder, like mye som nye kunder. De har lojalitetsprogram, give aways, Facebook-konkurranser, foredrag, treningsreiser og treningssamlinger.

I tillegg til å gjøre det lille ekstra for sine medlemmer, arrangerer også senteret samlinger for sine ansatte. Hun tror det er viktig å gi ansatte en felles arena for å bli bedre kjent med hverandre, spesielt de som en ikke møter på jobb i hverdagen.

Har du tillit lykkes du

Er engasjementet godt både fra ansatte og medlemmer, har dere tillit til at arbeidet dere gjør er bra. Resultatet er flere nye kunder, samtidig som en klarer å holde på dem man allerede har. Dette gjelder også for ansatte. Dine dyktige kollegaer velger å bli og senteret er attraktiv for flere flinke nye ansatte.

Ifølge Level er det viktig å se og lytte til hverandre, bryte opp hverdagsrutinene på senteret og være engasjert – det smitter.

Gratis e-bok: Starte treningssenter