Senterdrift.no

Vi tenker sikkerhet – derfor bruker vi Digipost

Publisert 12. juni 2019

 
Medlemmer på flere treningssentre ønsker å vite hvorfor de får brev og fakturaer i Digipost istedenfor i postkassen hjemme. Trygging av personopplysninger, er en av flere grunner.
Les mer ›

Temaer: Automatisering og digitalisering, Effektiv drift

Business-uttrykk du bør kjenne om du driver treningssenter

Publisert 23. juli 2018

Hvis du driver et treningssenter og er glødende opptatt av trening og helse, er du godt kjent med uttrykk som anaerob og aerob trening, cardio og core, intervall, vektbalanse og styrketrening. Men hvor mye kan du egentlig om kredit og debet, KPI, ROI, likviditetsbudsjett og markedsstrategi? Og er BMI egentlig like viktig som CRM for å oppnå fornøyde medlemmer?

Les mer ›

Temaer: Trening, Automatisering og digitalisering, Betaling, Outsourcing, Effektiv drift

3 grunner til at trenings-apper øker medlemslojaliteten

Publisert 25. juni 2018

Treningsprogrammer har blitt en sentral del av aktive menneskers daglige rutine. De kan by på et vell av fordeler, fra kontroll med vekttap og næringsinntak til langsiktig målsetting og resultatmåling. Treningsentusiaster flest har nå en digital følgesvenn med seg til treningsstudioet. Men hvordan ser dette ut for lederen av et treningssenter?

Les mer ›

Temaer: Automatisering og digitalisering, Gjesteinnlegg

Om Senterdrift.no

Senterdrift.no er en blogg fra CrediCare – en del av Melin Group. Her finner du tips og råd for deg som er involvert i drift av et treningssenter. Blant temaene vi dekker er betaling, kundetilfredshet og effektiv senterdrift.

  Følg oss på Facebook

Gratis e-bok: Slik får du et mer lønnsomt treningssenter

Siste innlegg

Søk i bloggen