Senterdrift

En PT sin rolle i et senter for fremtiden

Publisert 19. september 2022

Å drive et eget treningssenter er ikke alltid så enkelt som det kan se ut. Mange tror at bare fordi man er glad i trening så er det å drive sitt eget senter enkelt – men dette er dessverre langt fra sannheten.

Les mer ›

Temaer: Gjesteinnlegg

Et senter for fremtiden

Publisert 7. september 2022Å drive et eget treningssenter er ikke alltid så enkelt som det kan se ut. Mange tror at bare fordi man er glad i trening så er det å drive sitt eget senter enkelt – men dette er dessverre langt fra sannheten.

Les mer ›

Temaer: Gjesteinnlegg

Har du fått med deg de mest leste innleggene i 2021?

Publisert 20. desember 2021Vi avslutter 2021 med å se tilbake på de mest leste blogginnleggene på Senterdrift.no. Vi har trukket frem et utvalg av artikler som har slått ekstra godt an i år, og som vi mener du bør ta en titt på om du ikke har lest de allerede.

Les mer ›

Temaer: Trening, Betaling og fakturering, Drift og lønnsomhet, Gjesteinnlegg

Kjøpe, leie eller lease treningsutstyr?

Publisert 21. april 2021

Hvilken finansieringsform bør du velge når du trenger utstyr og apparater til treningssenteret? Spørsmålet er relevant både når du skal starte treningssenter, og når du skal oppgradere eller investere i nytt treningsutstyr for å sikre konkurransedyktighet og lønnsom drift.

Les mer ›

Temaer: Drift og lønnsomhet, Gjesteinnlegg

Syv tips til personlige trenere

Publisert 23. januar 2020

- Du blir aldri utlært, og du kan ikke kunne alt, mener personlig trener Sigvar Garfors.
Les mer ›

Temaer: Drift og lønnsomhet, Gjesteinnlegg

Trener seg tilbake til livet

Publisert 18. september 2019

 
- Jeg brenner for lavterskeltrening. På Espern Aktivitetspark er vårt høyeste ønske å gjøre en forskjell for folkehelsen i Hamar og omegn, forteller Heidi Bjerkestrand. 
 
Espern jobber vi med mange ulike grupper og pasienter med helseutfordringer og alvorlig sykdom, deriblant kreftpasienter. Vi tilrettelegger for dem, slik at de har et tilpasset treningstilbud mens de gjennomgår eller er ferdig med kreftbehandling.
Les mer ›

Temaer: Gjesteinnlegg

Når utseendet blir motivasjonen for å trene

Publisert 14. september 2018

Det sterke fokuset på kropp og presentasjon er et symptom på en treningskultur som har sporet av og tatt en usunn retning.

Les mer ›

Temaer: Gjesteinnlegg

3 grunner til at trenings-apper øker medlemslojaliteten

Publisert 25. juni 2018

Treningsprogrammer har blitt en sentral del av aktive menneskers daglige rutine. De kan by på et vell av fordeler, fra kontroll med vekttap og næringsinntak til langsiktig målsetting og resultatmåling. Treningsentusiaster flest har nå en digital følgesvenn med seg til treningsstudioet. Men hvordan ser dette ut for lederen av et treningssenter?

Les mer ›

Temaer: Gjesteinnlegg

Har treningssenteret plass til meg?

Publisert 17. juli 2017


(Foto: Tonje Skinnes)
Jeg har trent og vært fysisk aktiv hele livet. Så ble jeg syk, og min definisjon av trening endret seg over natta. Hva kan treningssenteret gjøre for de som trenger hjelp til å trene når både kroppen og hodet stritter imot? Er treningsbransjen for fokuserte på medlemmer som allerede er spreke? Har vi en felles forståelse av hva lavterskeltrening er?

Les mer ›

Temaer: Gjesteinnlegg

Bekjennelser fra en observatør på TREN-seminar

Publisert 8. mai 2017

Rein Design har i to år dokumentert TREN-seminarene med tekst, bilder og video for CrediCare. Før slike oppdrag har man en oppfatning om hva som venter.

Les mer ›

Temaer: TREN, Gjesteinnlegg

Om Senterdrift.no

Senterdrift.no er en blogg fra CrediCare – en del av Convene. Her finner du tips og råd for deg som er involvert i drift av et treningssenter. Blant temaene vi dekker er betaling, kundetilfredshet og effektiv senterdrift.

  Følg oss på Facebook

New call-to-action

Siste innlegg

Søk i bloggen