Senterdrift.no

Trener seg tilbake til livet

Publisert 18. september 2019

 
- Jeg brenner for lavterskeltrening. På Espern Aktivitetspark er vårt høyeste ønske å gjøre en forskjell for folkehelsen i Hamar og omegn, forteller Heidi Bjerkestrand. 
 
Espern jobber vi med mange ulike grupper og pasienter med helseutfordringer og alvorlig sykdom, deriblant kreftpasienter. Vi tilrettelegger for dem, slik at de har et tilpasset treningstilbud mens de gjennomgår eller er ferdig med kreftbehandling.
Les mer ›

Temaer: Trening, Helse, Gjesteinnlegg

Når utseendet blir motivasjonen for å trene

Publisert 14. september 2018

Det sterke fokuset på kropp og presentasjon er et symptom på en treningskultur som har sporet av og tatt en usunn retning.

Les mer ›

Temaer: Helse, Omdømme, Gjesteinnlegg

Har treningssenteret plass til meg?

Publisert 17. juli 2017


(Foto: Tonje Skinnes)
Jeg har trent og vært fysisk aktiv hele livet. Så ble jeg syk, og min definisjon av trening endret seg over natta. Hva kan treningssenteret gjøre for de som trenger hjelp til å trene når både kroppen og hodet stritter imot? Er treningsbransjen for fokuserte på medlemmer som allerede er spreke? Har vi en felles forståelse av hva lavterskeltrening er?

Les mer ›

Temaer: Trening, Helse, Gjesteinnlegg

Om Senterdrift.no

Senterdrift.no er en blogg fra CrediCare – en del av Melin Group. Her finner du tips og råd for deg som er involvert i drift av et treningssenter. Blant temaene vi dekker er betaling, kundetilfredshet og effektiv senterdrift.

  Følg oss på Facebook

Gratis e-bok: Slik får du et mer lønnsomt treningssenter

Siste innlegg

Søk i bloggen