Senterdrift

8 tips til lokal markedsføring av treningssenteret ditt!

Publisert 26. januar 2023

Konkurransen blant treningssentrene er tøff. Du risikerer å miste medlemmer til konkurrende sentre – og omvendt: du kan kapre noen fra konkurrentene dine. Men hvordan får du egentlig tak i nye medlemmer?

Les mer ›

Temaer: Trening, Markedsføring, Drift og lønnsomhet

Driver du treningssenter? Her er 8 business-uttrykk du bør kunne

Publisert 28. juni 2022Hvis du driver et treningssenter og er glødende opptatt av trening og helse, er du godt kjent med uttrykk som anaerob og aerob trening, cardio og core, intervall, vektbalanse og styrketrening. Men hvor mye kan du egentlig om KPI, ROI, likviditet og markedsstrategi? Og er BMI egentlig like viktig som CRM for å oppnå fornøyde medlemmer?

Les mer ›

Temaer: Markedsføring, Drift og lønnsomhet

Hvorfor skal senteret ditt gjennomføre medlemsundersøkelser?

Publisert 15. juli 2020

Lurer du på hvordan medlemmene dine ønsker å ha det på treningssenteret ditt fremover, og hva som er viktig for at de skal returnere til treningssenteret ditt? Da bør du sende de en medlemsundersøkelse.

Les mer ›

Temaer: Markedsføring, Drift og lønnsomhet

10 tips til godt innhold i sosiale medier

Publisert 10. april 2019Bedre bruk av sosiale medier kan bedre omdømmet til treningssentrene, tror tekstdoktor og TREN19-foredragsholder Christine Calvert. Under årets store samling for treningssenterbransjen delte hun ti enkle tips til hvordan du kan lykkes i sosiale medier. 

Les mer ›

Temaer: Markedsføring

De 6 viktigste treningskonferansene du bør få med deg i 2019

Publisert 23. januar 2019

Hvilke trening- og fitnesskonferanser bør du delta på i 2019 for å holde deg oppdatert på trender og kompetanse?  Vi har laget en oversikt med de viktigste arrangementene i inn- og utland.   

Les mer ›

Temaer: Markedsføring, Drift og lønnsomhet

Starte treningssenter eller la det være? En markedsanalyse gir deg svaret.

Publisert 20. november 2017

Når du skal beslutte om du skal starte eget treningssenter trenger du mer enn bare magefølelsen din. En markedsanalyse hjelper deg å avgjøre om idéen din er levedyktig eller ikke.

Les mer ›

Temaer: Markedsføring

Slik gjennomfører du en enkel medlemsundersøkelse

Publisert 31. oktober 2017

Hvor fornøyde eller misfornøyde er de som trener på senteret ditt? Hva er bra, og hva kan bli bedre? Her får du noen tips til hvordan gjennomfører en enkel spørreundersøkelse blant medlemmene dine.

Les mer ›

Temaer: Markedsføring, Drift og lønnsomhet

Ta kontroll over omdømmet til treningssenteret ditt

Publisert 16. oktober 2017

Er ditt senter attraktivt og relevant for målgruppene dine, eller er du med på å holde liv i stereotypene som trekker ned omdømmet til bransjen? Det er mye du selv kan gjøre for å styrke merkevaren og omdømmet til treningssenteret ditt. 

Les mer ›

Temaer: Markedsføring

Hvilke seminarer og arrangementer finnes for deg som driver treningssenter?

Publisert 25. september 2017

Det finnes en rekke gode seminarer og arrangementer for treningssenterbransjen, og de aller fleste har et høyt fokus på faglig innhold og kompetanseheving. Her oppsummerer vi en rekke viktige og nyttige bransjetreff i både inn- og utland.

Les mer ›

Temaer: Markedsføring, TREN, Drift og lønnsomhet

Er «høstjakta» i gang på ditt treningssenter?

Publisert 21. august 2017

Sommeren er på hell, og like sikkert som skolestart starter knivingen mellom treningssentrene om nye medlemmer. Høstjakta er helt klart viktig, men pass på at du ikke mister de løpende oppgavene av syne!

Les mer ›

Temaer: Markedsføring, Drift og lønnsomhet

Om Senterdrift.no

Senterdrift.no er en blogg fra CrediCare – en del av Convene. Her finner du tips og råd for deg som er involvert i drift av et treningssenter. Blant temaene vi dekker er betaling, kundetilfredshet og effektiv senterdrift.

  Følg oss på Facebook

New call-to-action

Siste innlegg

Søk i bloggen