Senterdrift.no

Frigir tid til trening og oppfølging

Publisert 16. juli 2019

Mange treningssenter ønsker å bidra til bedre folkehelse og vie mer tid til sine medlemmer. Actic frigjør mye tid til å oppfylle oppdraget sitt.

Les mer ›

Temaer: Outsourcing

Slik går du frem når medlemmet ikke har betalt

Publisert 5. desember 2018

Et medlem er på vei inn gjennom resepsjonen, og du vet at vedkommende ikke har betalt den siste treningsavgiften. Kanskje han eller hun har flere ubetalte fakturaer hos deg. Hva gjør du?

Les mer ›

Temaer: Betaling, Outsourcing, Drift og lønnsomhet

Løsningsgrad for betalingstjenester: Vet du hva tallet betyr?

Publisert 1. november 2018

Det er ikke nødvendigvis slik at begrepet løsningsgrad er egnet til å vurdere hvor gode resultater du kan forvente fra en betalingspartner. Her får du forklaring på hva løsningsgrad er, og hvordan du skal vurdere denne parameteren når du sammenligner betalingsleverandører.

Les mer ›

Temaer: Betaling, Outsourcing, Drift og lønnsomhet

Business-uttrykk du bør kjenne om du driver treningssenter

Publisert 23. juli 2018

Hvis du driver et treningssenter og er glødende opptatt av trening og helse, er du godt kjent med uttrykk som anaerob og aerob trening, cardio og core, intervall, vektbalanse og styrketrening. Men hvor mye kan du egentlig om kredit og debet, KPI, ROI, likviditetsbudsjett og markedsstrategi? Og er BMI egentlig like viktig som CRM for å oppnå fornøyde medlemmer?

Les mer ›

Temaer: Trening, Automatisering og digitalisering, Betaling, Outsourcing, Effektiv drift

Bør treningssenteret kredittsjekke medlemmene?

Publisert 31. juli 2017

Kredittsjekk eller ikke? Er det bare en ekstra kostnad å gjennomføre kredittvurdering på nye medlemmer eller får du faktisk igjen for investeringen?

Les mer ›

Temaer: Betaling, Outsourcing

Hva og hvem møter medlemmer som ikke betaler?

Publisert 24. juli 2017

Har du noen gang lurt på hva og hvem som møter medlemmene dine når de blir overlatt til et inkassobyrå? Bli med inn på kontaktsenteret vårt i CrediCare!

Les mer ›

Temaer: Betaling, Outsourcing

La andre kreve inn treningsavgiften? Suksessfaktorer ved outsourcing.

Publisert 15. mai 2017

Å sette bort fakturering, purring, inkasso og andre prosesser rundt innkreving av treningsavgift til en ekstern tjenesteleverandør er ikke komplisert. Det er likevel noen faktorer som øker sannsynligheten for at du (og medlemmene dine) blir mer fornøyd med outsourcing.

Les mer ›

Temaer: Betaling, Outsourcing

Lite treningssenter, men kostnadseffektivt!

Publisert 13. mars 2017

Stadig mer av omsetningen i treningssenterbransjen skapes i større senter, gjerne tilknyttet kjeder. Hva med de mindre frittstående aktørene og de som satser på nisjeprodukter? Hva skal til for å drive et lite treningssenter kostnadseffektivt? Vi ser på utfordringer og muligheter.

Les mer ›

Temaer: Outsourcing, Drift og lønnsomhet

Inkasso er et faktum – slik redder du kundeforholdet

Publisert 23. januar 2017

Hva gjør du når et medlem ved ditt treningssenter ikke viser vilje til å gjøre opp regningen? Her er noen råd for å unngå at inkassosaker ødelegger forholdet til medlemmene dine.

Les mer ›

Temaer: Betaling, Outsourcing

Om Senterdrift.no

Senterdrift.no er en blogg fra CrediCare – en del av Melin Group. Her finner du tips og råd for deg som er involvert i drift av et treningssenter. Blant temaene vi dekker er betaling, kundetilfredshet og effektiv senterdrift.

  Følg oss på Facebook

Gratis e-bok: Slik får du et mer lønnsomt treningssenter

Siste innlegg

Søk i bloggen