Senterdrift.no

TREN20: Møt kollegaer digitalt

Publisert 19. oktober 20202020 har stengt mange dører, men også åpnet flere nye. Bli med på det aller første digitale TREN, der du kan møte bransjekollegaer, få inspirasjon og faglig påfyll om senterdrift, samtidig som du kan høre og dele erfaringer med andre.
Les mer ›

Temaer: TREN

Treningssenterbransjen styrker omdømmet

Publisert 29. mars 2019Årets omdømmeundersøkelse fra CrediCare viser at bransjen har styrket sitt omdømme i befolkningen det siste året.
Les mer ›

Temaer: TREN

Treningslegen: – Trening må bli like vanlig som å pusse tennene

Publisert 26. februar 2019

Ole Petter Hjelle er nådeløs i sin dom over aktivitetsnivået i befolkningen. – De fleste nordmenn sitter dessverre altfor mye stille. Studier viser at omtrent 75% av nordmenn er enten inaktive eller ikke aktive nok til å få en reell helsegevinst. For å endre på dette har treningsbransjen, bedrifter, helsevesenet og politikere en lang vei å gå.

Les mer ›

Temaer: TREN

– En personlig trener er først og fremst en selger

Publisert 15. februar 2019

Hvorfor er en personlig trener sin karriere ofte veldig kort? PT, Henrik Westgaard, mener det er fordi bransjen lenge har hatt feil fokus når det kommer til hvilken kunnskap som er viktig for en PT. 
– Som PT blir man ofte fortalt at man må ta flere kurs for å lære seg mer om trening, når det man faktisk bør lære seg er salg og  kunderelasjoner. Hvert fall hvis du ønsker å leve av det.

Les mer ›

Temaer: TREN

TREN19: - Fremtidens treningssenter vil være noe helt annet

Publisert 8. februar 2019

– Er du forberedt? spør bransjeekspert, Arron Williams. Han mener at treningssentrenes største utfordring i fremtiden blir å identifisere hvordan man skal beholde oppmerksomheten til nye og eksisterende medlemmer. – Forbrukeren har et hav av muligheter når det kommer til trening og kosthold.  Du er nødt til skille deg ut for å overleve.

Les mer ›

Temaer: TREN

Hvilke seminarer og arrangementer finnes for deg som driver treningssenter?

Publisert 25. september 2017

Det finnes en rekke gode seminarer og arrangementer for treningssenterbransjen, og de aller fleste har et høyt fokus på faglig innhold og kompetanseheving. Her oppsummerer vi en rekke viktige og nyttige bransjetreff i både inn- og utland.

Les mer ›

Temaer: Markedsføring, TREN, Drift og lønnsomhet

Bekjennelser fra en observatør på TREN-seminar

Publisert 8. mai 2017

Rein Design har i to år dokumentert TREN-seminarene med tekst, bilder og video for CrediCare. Før slike oppdrag har man en oppfatning om hva som venter.

Les mer ›

Temaer: TREN, Gjesteinnlegg

Mister du muligheter som følge av fokus på drift av treningssenteret?

Publisert 6. mars 2017

Det er krevende å være leder for et treningssenter eller en treningssenterkjede. Tøff konkurranse og små marginer gjør at hver krone må snus, og du må ha fokus på å drifte senteret ditt ekstremt effektivt. Samtidig skal du skape og utvikle enda bedre og mer spennende treningstilbud for dine medlemmer. Hvordan skal du klare å tenke "her og nå" og "i morgen" parallelt?

Les mer ›

Temaer: TREN, Drift og lønnsomhet

Treningssentermarkedet stagnerer etter mange år med vekst. Hva nå?

Publisert 27. februar 2017

Treningssenterbransjen har i mange år opplevd en fantastisk utvikling. Fokus på helse og fysisk aktivitet har vært jevnt økende. Nye og spennende treningsformer, konsepter og produkter har gjort det stadig mer interessant for folk flest å trene. Aldri før har så mange vært medlemmer på treningssenter. Og så. Bråstopp!

Les mer ›

Temaer: TREN, Drift og lønnsomhet

TREN17: Strategiske valg for treningssenter i tøffe tider

Publisert 20. februar 2017

Tilnærmet null vekst de siste tre årene. Svakt omdømme blant den delen av befolkningen som ikke trener. Marginene er nede i to små prosenter, og hvert fjerde senter går med underskudd. Treningsbransjen sliter i motvind, men på TREN17, som arrangeres 23. og 24. mars, snur vi på flisa og ser på mulighetene i stedet. For de finnes så absolutt!

Les mer ›

Temaer: TREN, Drift og lønnsomhet

Om Senterdrift.no

Senterdrift.no er en blogg fra CrediCare – en del av Convene. Her finner du tips og råd for deg som er involvert i drift av et treningssenter. Blant temaene vi dekker er betaling, kundetilfredshet og effektiv senterdrift.

  Følg oss på Facebook

Gratis e-bok: Slik får du et mer lønnsomt treningssenter

Siste innlegg

Søk i bloggen