Skjermbilde 2019-02-07 kl. 13.18.35

– Er du forberedt? spør bransjeekspert, Arron Williams. Han mener at treningssentrenes største utfordring i fremtiden blir å identifisere hvordan man skal beholde oppmerksomheten til nye og eksisterende medlemmer. – Forbrukeren har et hav av muligheter når det kommer til trening og kosthold.  Du er nødt til skille deg ut for å overleve.

Kvaliteten på treningsopplevelsen blir viktigere

Hvordan kommer fremtidens treningssenter til å se ut? Foredragsholder og bransjeekspert, Arron Williams har i mange år truffet med sin innsikt om treningsbransjen. Blant annet forutså han nisje- og boutiquesentrenes inntog i 2013. Nå har Fitness Brands sørget for at han er klar som foredragsholder på TREN19, den 7.-8. mars på The Qube Gardermoen. Der skal han snakke om fremtidens treningssenter og hvilke trender vi må være oppmerksom på i årene som kommer. 

 Vi har bedt han dele litt av sin kunnskap før TREN19:

 Hvilke tre trender kommer til å prege treningsbransjen de neste fem årene?

  • – Vi ser at kvaliteten og opplevelsen av treningstilbudet kommer til å bli viktigere og viktigere. Man må tilby et produkt som ikke bare handler om pris, men om å skape en opplevelse.

  • – Veksten av nisje- og boutiquesentrene kommer til å vedvare. Dette kommer til å gi oss større innsikt i hvor langt man kan gå for å skape den gode treningsopplevelsen.
     
  • – Forbrukere kommer til å bli enda mer opptatt av hvordan teknologien kan gi dem innsikt i deres egen psykologi, helse og livsstil. Smartklokker, apper og andre gadgets blir en enda viktigere del av  våre liv. Vi søker de små endringene som gir de største resultatene. Dette bør treningssentrene bruke og ta hensyn til. 
Er fremtiden for treningssentrene truet av ny teknologi?

 – Både ja, og nei. Hvis man ser på nedgangen i detaljhandel og butikker, er det lett å tro at treningssentre vil bli truet på samme måte. Men hvis man ser på hvordan nisje- og boutiquesentrene bruker teknologien for å gjøre treningsopplevelsen rask, enkel og sømløs, bør det være store muligheter. Vi må også huske på at fremskritt innen digital teknologi gir oss stadig mer innsikt i hvordan vi skal nå vårt fysiske og genetiske potensiale.

Disse foredragsholderne kommer på TREN19

Arron er bare en av foredragsholderne du kan oppleve på TREN19. I tillegg kommer blant annet bransjedirektør i Virke, Kjersti Oppen, treningslege Ole Petter Hjelle, personlig trener Henrik Westgaard, og mange flere.

Målet er at TREN19 skal gi deg som jobber i bransjen et innblikk i hvordan treningssentrene vil se ut og drives i fremtiden.  Vi vil komme inn på temaer som forbrukertrender og kundelojalitet, kundeservice gjennom kunstig intelligens og nye måter å tiltrekke seg nye og bevare eksisterende medlemmer på. I tillegg vil vi se på digitalisering fra et ledelsesperspektiv, og hvordan treningssentrene bør kommunisere i en jungel av andre tilbydere for å styrke omdømmet sitt.

Se video fra fjorårets konferanse: 

Vi kan love et fantastisk seminar med god kombinasjon av faglig innhold, inspirasjon, bransjenytt og nettverksbygging. Ses der!

New call-to-action